5.

fredag betydde sista dagen av nollep. visst tyckte man att det hittills varit väl lugnt och städat, men inte hade man trott att följande skulle inträffa.



i aulan samlades alla nollor för en föreläsning. en jätteviktig föreläsning, fick vi höra innan. att missa den är lika med döden - skolgången kommer bli sju svåra år. aatjena! trodde vi ja.



phösarna springer in och hämtar oss och ber oss att springa upp till kåren (som från bilden sett ligger snett upp till vänster).



vi ställs upp i led, delas in i lag och får veta att det här kommer bli den sista utmaningen. sopsäckar delas ut. "gör hål för huvud och armar".





mitt lag promenerar mot piteå stad.



generalen och adeln från luleå. får bara röra sig i slow-motion (riktigt obehagligt).



ett papper med uppdrag delas ut. min grupp utförde bland annat "utmana en pensionär i sten, sax och påse och förlora" (vilket tog cirka 10 omgångar. trött panschis.), "spring från gina tricot till rådhustorget och skrik "jag är en nolla!", "dansa samba på clas ohlsson", "fashionposera för photophösarna" (varför de inte lagt upp de fantastiska bilderna är ett mysterium). tillbaka vid skolan är det dags för en avslutande stafett.









tack till phösare lolita rodriguez, phösare kapten kelly och överphösare miss gloria för en fantastiskt rolig nollning! och tack till alla andra nollor. idag började skolan vilket kändes riktigt skönt. nu börjar det riktiga studentlivet!

bilder: zeiss samt ryan leiboviz (men som visst hette linus? tack!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0